Tisdag, imorgon smäller det....

Vill börja med att meddela för dom som inte vet att Arsenal spöade skiten ur Chelsea igår, där fick ni era nollor ! ;)

Så.....Imorgon mina vänner, imorgon... ska jag äntligen få mina extensions och jag är så glaaaad :D Åh, kommer inte kunna somna inatt tror jag, som jag längtat!

Annars får jag be om ursäkt igen för mitt frånvaro på bloggen, men ni är inne och läser iallafall :) Sen har det även kommit till min vetskap att det inte bara är min mormor från släkten som läser bloggen, utan nu också min farfar. Han har även tillgång till min facebook så nu får jag passa mig för vad jag skriver...så att ni tycker att min blogg är lika bra som den jag skrev i australien.


Annars mår jag bra. Eller...idag har jag mått illa och har haft ont i magen. Det började på gymmet. Ni folk som är väldigt pryda kan lägga ner läsandet nu för nu kommer det komma lite opryda saker att läsa.

Jaja, börjar springa. Går skitbra, tänkte springa 8 k på tid eftersom jag sprang milen igår. Tävlade med en brud de första 4 km men hon fick lägga av, som vanligt ;) Iallafall...sen närmar jag mig 6 km och tänkte lägga in en form av en spört de sista 2, vad händer då?

 Jooo...jag började få ont i magen. Fan tänker jag detta var ju bra...men jag bet ihop. Men det skulle bara bli värre, förutom magvärken så blev jag också skitnödig. VAD FAN ÄR DET SOM HÄNDER? ......Jag är inne i världens fart och så händer detta. Nu hade jag två alternativ:

1. Lägga av och springa till toaletten

2. Ta mig igenom detta tills jag sprungit klart 8 km...alltså plåga mig igenom detta helvete

Av någon outgrundlig anledning så valde jag alternativ nummer 2. Och herregudars va plågsamt det var. Associerade detta till en historia som min löparkompis berättade för mig en gång, om en elitidrottare som sprungit halvmaran och blev skitnödig....men han struntade i det för han hade en sådan bra tid, så han sket på sig och fortsatte springa.

Nej, så långt skulle jag inte gå iallafall. Men när mätaren stod på 8.2 så flög jag av bandet och sprang rätt in på toaletten.
Kommer ut, jätteglad. Killen som skulle in efter mig var nog inte lika glad...:/

Jaha, detta var kvällens skithistoria. Men jag tror jag har ätit något konstigt eftersom det fortfarande intr står rätt till, plus att jag mår illa...inte bra alls :/

Ja hörrni så det kan gå.

Imorgon ska jag som sagt sätta in extensions, sedan ska jag gå på stan och shoppa med min kära bror. Efter det blire hem och träna för att sedan fira johanna på Pitchers som fyller 20 år. Vi tänkte köra en Ritz på det också....alkolist? Lite, nu iallafall...men i mellandagarna är det lugnt, eller?



AHHHH, KAN DET INTE BLI ONSDAG..TYP, NU?


PUSSKRAM MINA GULLEBARN (PLUS MORMOR OCH FARFAR)



Snart är det jul, tjohoo

Fast jag måste erkänna att jag egentligen skulle kunna hoppa över julafton, det finns ingen julkänsla kvar längre. Önskar man kunde spola tillaka tiden då julen alltid var någonting man verkligen längtade efter, nu är det inte så längre. Det enda jag längtar efter nu är att få mina extensions....hm.

Igår kom det till min vetskap att min älskade mormor läser denahär bloggen. Trodde att det bara var på facebook hon hade koll på mig, men så fel jag hade. Hon berättade att hon blev lite besviken när hon läste om alla mina äventyr pga av alkoholens påverkan, och tycker att jag ska gå tillbaka till mitt fina skrivande från min australiensiska blogg. Men, mormor...jag måste göra dig lite besviken. Det är väl illafall tur att jag ibland skriver att jag dricker vin, istället för att säga att jag dricker hembränt och tar droger? Haha, skämt åsido. Men mormor, jag ska skräpa mig lite...för din skull.


Helgen då?
I lördags var vi och firade Hl som firade 20 härliga år. Mycket trevligt.

Här skulle det vara en bild, men som inte går att ladda upp ikväll.
Sedan bar det iväg till strömpis där det spårade.....mer vill jag inte gå in på ;)
Söndagen var jag bakis.....haha men lördagskvällen var till belåtenhet. Fick träffa min emelie också som var hemma på besök från london <3


Ikväll brände jag av 8 km på bandet, blev besegrad av min bror i benstyrkeövningen, och stod på crosstrainern....nu är fröken trött.

Imorgon har jag av någon outgrundlig anledning lovat mamma att jag ska städa båda toaletterna innan julafton då släkten kommer på besök, då blir du glad va mormor? Men fyfan va tråkigt det kommer att bli...måste även städa mitt rum, det får jag nog göra ikväll. Bra att jag också har fått så fruktansvärt ont i min nacke också, det gör ju saken bättre.
Sen har jag också tagit på mig ansvaret att julbaka, kanske skulle ha börjat lite tidigare med det...eeeh....ehh...hur fan ska man hinna?

Kanske dags att börja nu då? Med att städa rummet...tjhooo! Och sen blire teoriplugg, tjohooo igen!

Va kul :D


PUSSPÅER




Saker som jag hatar....

I brsit på annat så ska tänkte jag skriva om de saker som just nu gör förbannad, och saker jag på ren svenska just nu hatar. Nu är jag lite som min förra chef  i Australien, skriver om saker jag inte tycker om. Men till skillnad från honom så är jag inte lika elak...höhö


Folk som går på löpbandet inne på gymmet i 5 fart i 30 minuter eller mer: Ja jag vet, all träning ska vara bra men jag stör mig så jävla mycket på de folk som envisas med att gå i den fart jag kryper fram i på ett löpband, när det finns andra (jag) som vill springa järnet och få ut lite mer av min träning. Då kan ni ju lika gärna gå ut och gå istället....


Fjortistjejer som sitter fullproppade med smink i fejjan och bara pratar med varandra på masiknerna: För det första, vad gör ni på ett gym och ni inte ska träna? Ni tar bara en massa tid när ni sitter och tjattar med vandra utan att göra något, det finns andra som och vill använda maskinen men för att träna. Då kan nu ju lika gärna ta en fika, eller? Och detdär med solpuder och 1219138 kg foundation i fejjan, tjejer ni är på ett gym och det är faktiskt okej att träna osminkad och se lite sliten ut.

Sverige: Hatar detta land more then ever just nu, för det första så är det så förbannad mörkt hela tiden. Och så är det kallt. Det är OK innan jul i December, men sedan kan ju bara vintervädret avgå!


Folk i bilar bakom som MÅSTE tuta för att man fått motorstopp: Måste ni vara så jälva kåta på att komma iväg? Kan ni inte bara ta det lugnt och acceptera att folk faktiskt får motorstopp och att tuta inte hjälper iallafall. Skämmes bilister!

Äckliga killar på krogen som juckar på en bakifrån: Vem är du och vart kom du ifrån? Äckliga varelser försvinn!


Telefonsäljare: Svarar inte ens i telefonen hemma längre när det inte är ett nummer jag känner igen. Om jag vill ha något så gör jag helt enkelt så att jag själv tar reda på var jag kan köpa det, och köper det.

Folk som har sina hundar lösa och inte har pli på dom: Jag har själv min hund lös men han kommer så fort jag ropar in honom. Jag vill inte se era hundar komma och skrämma iväg min stackars lilla vovve bara för att ni inte har koll på dom. Koppel finns att köpa !

Canal plus val av program en fredagskväll: Man slår sig ner i soffan och slår på tv:n, vill gärna se någon bra film. Då visar man på Canal plus oftast Wallander eller Beck. MEN HALLÅ! Omväxling tack?  Svenska polisfilmer är bra, men till en viss gräns.

Manchester United och deras fans: Hela laget består av ett gäng nollor och deras fans är bara allmänt äckliga.

Folk som inte delar min åsikt och blir arga/förbannade för att man inte tycker som dom:
Okej, såhär ligger det till. Alla tycker olika, och det får man bara acceptera.

Lars Ohly: Du är ful, du lever i en drömvärld, du tror du äger en sedelpress, du friar i tv, sa jag att du var ful?, du har inga bra argument för din politik. Inte konstigt att vänsterpariet går så dåligt! AVGÅ...eller föresten stanna kvar, så kommer det bara gå värre för er.

Sverigedeomkraterna i riksdagen: Okej, hallå? NI HAR INGEN HÅLLBAR POLITIK? AVGÅ!

Äckliga/jobbiga spelare på COD: Det är inte kul att bli dödad av en och samma person flera gånger, variation tack?


Så nu har jag nog fått med det som jag stör mig på mest.

Ikväll ska jag julbaka med mamma, tjohooo :D


PUSSSSSSS


Fan detta går ju inte...

Satt och spelade Cod förut och det gick inge bra idag. Men det kanske inte så så konstigt när vi är 4 och de andra är 7 vid varje omgång? :(....Inte okej att börja bli bitter över att det inte går bra på detta mansdominerande tv-spel, men just nu kan jag inte vara utan det.

Kanske kan föreslå detta spel för alla jägare som är ute och skjuter våra stackars djur i skogen, om dom nu är så jävla kåta på att döda så kan dom lika gärna skjuta ner lita gubbar på Cod...för då är det ju inte på riktigt. Ska nog skriva in ett brev till dom om detdär ;) Höhö

Ikväll har jag kört järnet på gymmet. Formen var inte på topp och det tog emot redan efter 4 km...sprang 9 men fick kämpa mig igenom, men sådana dagar kan man ha ibland.

 Sen körde jag lite styrka efter det och jag tror jag hittade min framtida man när jag stod och strechade. Han kom upp och satte sig på maskinen brevid....snygg som in i helvete var han, en riktig karl. Muskler fanns det gott om på den mannen kan jag ju säga...han var lite lik pappa faktiskt, och man säger ju att mannen man träffar och gifter sig oftast liknar sin pappa. Då kan vi ju gifta oss på gymmet.....yes :D


Ja ungefär sådär såg han ut, som min pappa. Men några år yngre kanske, och lite biffigare ( förlåt pappa, hehe)


Annars har jag inte gjort så mycket mer idag. Får ju som sagt förmodligen vikariat på Birgittaskolan efter nyår, känns skönt att komma igång med lite riktiga arbetsrutiner igen ;)

Imorgon ska jag iväg och träffa Malin som jag inte har träffat på över ett år nu. Ska blir jättetrevligt och träffa den damen igen kan jag ju säga.


Nej hörrni nu ska jag hårdplugga teori så jag kan få detdär jävla körkortet, brumm brumm sa bilen.
Neeeh



Pussssssssssssss






Söndagseftermiddag...

Och jag är faktiskt inte bakis alls, hur nu det kan komma sig? Jag brukar ju alltid i princip omedvetet försöka slå rekord i bakishet varje helg....men idag vaknade jag upp pigg.  Kan ha varit för den störa mängd vatten jag sörplade i mig inatt, fruktansvärt törstig var jag.

Det blev strömpis igår. Men det var inte en jävel där jag kände igen, alla var förmodligen på Frimis för att spana in detdär bandet (som jag fortfarande inte vet vilka det är). Vi var hos Johanna i hennes nya fräscha lägenhet och pimplade vin, eller jag pimplade vin iallafall....vin och sprite is the go, eftersom jag numera inte kan dricka vin om det inte är utblandat med något.

Tog kvällen till ära på mig ansvaret att fixa taxi, eftersom jag promt inte ville gå in till stan denna kväll. Tyvärr var detta inte en av taxibolagets mest generösa chaufförer, och ville inte komma överns om att sätta ett pris redan innan vi var framme...så vi kunde få åka lite tidigare. Kanske hade det något med at göra att jag under hela resan satt och drev med honom och frågade om hans krogvanor:

Jag: - Ja när jag är ute så brukar jag köra daggmasken på dansgolvet...kör du den också eller?`
Taxikillen: - Eh, nej...vad är det?
Jag:- Jo du vet. Man lägger sig ner på marken och skjuter kroppen upp och ner, ungefär som en daggmask.
Taxikillen: Jaha...jag är inte ute så mycket
Jag: - Nehe, men du måste ju vara ute någon helg?
Taxikillen:- Nej jag jobbar. Och så tränar jag mycket också....
Jag spanade ner på taxikillens feta ovältränade kropp och valde att inte kommentera det han just sa. Undrar om han tränade för någon slags ätartävling....

Jaja vi fick inte åka dit billigare men lika glada var vi för det. Resten av kvällen stod malin delvis för underhållninhen då hon ensam går fram och lägger sig på podiet för att köra daggmasken som vi tidigare drivit om. Hon lyckades inte så bra eftersom hon var i ett väldigt berusat tillstånd, vetinte riktigt hur och tänkte där:P
En rolig kväll iallafall :)


Idag har jag ätit kinamat med familjen och kollat in lite fotboll, som en söndag ska vara....inga konstigheter. Och den ska fortsätta i tv:ns anda.

Tsck för mig

Puss


Jaha...

Så sitter man här vid bloggen igen, som fortfarande lever ;) Är trött och har nyss spanat in när min bror spelat en Fifa match, då går det utför....inte ens riktigt fotboll utan x-box.
På tal om riktig fotboll så vann Arsenal idag, yes...då blir charlotte glad :D

Annars idag har jag sovit till klockan 14.00...förbannat ! Inte bra.Sedan har jag skrivit ihop en massa saker till ledsagarjobbet,...nu äre klar´t ;)

Sedan for jag iväg på Fittettan...hm...förlåt....Riskettan. En kurs på 4 timmar som vägverket valt att införa lagom tills jag ska ta mitt körkort. Fick sitta och ha en massa diskussioner samtidigt som vi fick se hemska bilder på olycksoffer och lära oss att det är farligt med att ta droget, dricka alkohol när man kör bi...nähä? Är det sant? Det visste jag inte....SKANDAL !. Satt brevid en kille med alldeles för mycket parfym och en lila ring i örat och som under majoiteten av tiden vände sig om och tittade på mig varje gång läraren sade något roligt, för att liksom se om jag också skrattade. Sedan skulle han promt disskutera med mig vid varje tillfälle han fick. Rolig dude.

Annars så gjorde jag som vanligt bort mig eftersom jag aldrig kan hålla käften stängd i en såndär grupp. Läraren frågade alla om man var beroende av något speciellt och de första svarade lite blygt att de inte var beroende av någon drog. Sedan kommer hon till mig:
Läraren: - Charlotte, dudå? Är du beroende av något?
Jag: - Jaa-aadå, jag tycker om att dricka alkohol...sprit.

Alla i gruppen vände sig och kollade på mig samtidigt som killen brevid mig slog mig på axlen och tyckte det var skitkul. Sen fortsätter jag:
- Ja...eh...fast...alltså...jag är ju inte beroende av det, jag dricker ju bara ibland...på helgerna...ni fattar?

En tjej mitt emot nickade som hon förstod, den blyga tjejen brevid mig som nyss sagt att hon är nykterist flyttade sig nog lite till höger bort från mig...samtidigt som killen till vänster skrattade så han såg ut att tuppa av vilken sekund som helst.

Japp, då hade man fått alkoliststämpeln....jag lyckas alltid få till det. Skulle inte förvåna mig om lärarna tillsammans nu monterar in ett alkolås varje gång jag ska köra, för att vara på säkra sidan.


Men...jag dricker ju bara ibland på helgerna?
Höhöhö


Jaja, när jag kom hem stack jag ut och sprang i snön runt 10 tiden. Mycket skönt.

Pusssssssssss och godnatt


En ny vecka påbörjad...

Och jag blir bara mer och mer less på Sverige och Örebro. Seriöst jag hatar örebro just nu, äckliga stad som just nu går mig på nerverna.
Jag vill vara "hemma" igen, i Brisbane, i lägenheten. Jag vill somna till ljusen från staden som aldrig sover på andra sidan floden, ligga vid poolen precis några meter över floden och spana efter hajar, jobba på världens bästa jobb, gå ut med världens bästa vänner...och vara hos världens bästa kille.
Vetinte hur länge jag står ut längre. Inte konstigt att folk blir deprimerade av att bo i Sverige, för det är ju mörkt majorteten av tiden under vinterhalvåret. FYFAN  säger jag.

Vetinte hur mycket skit jag har kastat på min hemstad nu, och det lär komma mer. Skrek på malin idag i telefonen att jag vill flytta härifrån snarast, hon vrålade väl mest tillbaka samma sak. När man har sett en annan del av världen och upplevt ett helt annat land, så krymper sverige i mina ögon.


Vi i Townsville <3
Vetinte varför jag valde att dra till med svart hårfärg de månaderna till ära, usch :/

Jaja, nu lägger vi denna måndag bakom oss.

Imorgon ska jag fika med min cilla och sen hem till zara, rikard och bebiswilmer för att göra ett pepparkakshus och dricka glögg.

Pusssss


Patrik Isaksson, rätt bra iallafall

Har aldrig varit ett så stort fan av Putte, men på senaste tiden så har jag faktiskt börjat lyssna på hans låtar ganska mycket....han är inte så dålig iallafall.

Lördag idag. Det blev strömpis igår. Vi var där redan 20.15 då vi var på övervåningen och firade dennis hela kvällen, mycket mycket trevligt. Det blev inte så mycket alkohol för min del vilket jag tackade gudarna för idag, vakande upp pigg och glad...det är inte ofta det händer då charlotte varit ute på krogen.

 Roligt att träffa alla "gamla" vänner igen...som man inte träffar alltför ofta. En lyckad kväll....men strömpis på fredagar i allmänhet är inte mycket att hänga i granen längre....om man inte är 92:a förstårs ;) Små pojkar som springer runt och leker krigare, och småtjejer som springer runt i magtröjor och solpuder så man inte ser deras ansikte...haha, men man kom ju ihåg hur det var så jag klandrar dom inte :)

Idag ska jag inte göra mycket. Har lagt in 3 träningsfira dagar nu här framöver eftersom kroppen inte alls svarade igår när jag skulle ta tid på löpbandet, 6 km. Känner att det kanske har blivit för mycket löpning på senaste tiden...behöver vila lite, även fast det är svårt.
Är sugen på att åka lite längdskidor ikväll dock....vi får se om jag ger mig ut. Annars så ska jag mysa med min familj hela kvällen, mamma och jag ska laga god mat och sen ska vi dricka lite glögg.

Och snartsnart så får jag mitt långa hår igen, jag lääängtar!

Hoppas ni allla får en trevlig lördagskväll, för det ska jag ha ;)

Pussss



Torsdag

Har ingen bättre rubrik för denhär dagen för idag har det bara varit en såndär urusel dag som tyvärr dyker upp ibland. Tur är väl det att jag har världens bästa mormor att åka till när allting känns hopplöst och skit, hon ställer alltid upp och finns alltid där när jag behöver henne.
Så ikväll har jag som sagt gråtit ut hos min mormor och lite senare åt vi lussebullar, pepparkakor och mjölk...det hjälper alltid. Hon får en att känna sig som ett barn igen, vilket jag tror man behöver göra ibland...min gulliga älskade mormor.

Det är så mycket som snurrar i mitt huvud att jag blir galen. Ibland så vill jag bara åka tillbaka till Brisbane där det aldrig fanns några problem, förutom att jag saknade min familj så otroligt mycket...och när man väl är hemma i sverige igen så längtar man tillbaka till brisbane. Jag vill alltid ha kakan men endå äta upp den, vilket jag tror de flesta har känt av ibland.
Det är svårt ibland att "bli stor", jag är ju ändå 20. När man var liten kunde man göra allting för att bli stor, nu idag ville jag göra allting för att bli liten igen och slippa alla problemen som man måste handskas med när man blir äldre. But thats life i guess....

Skulle också kunna göra allting för att få ligga i min mans armar just nu borta i Brisbane, och det gör mig så frusterad att jag inte kan göra någonting åt det just nu. Han är en av få personer som får mig att känna mig riktigt trygg, riktigt glad...och en av få som jag verkligen kan slappna av och vara mig själv hos. Och så bor du 2000 jävla mil härifrån.....


Bitter dag idag. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova bort det sista timmarna som fortfarande återstår av denna torsdag....


puss


RSS 2.0