We are gonna run this town tonight ....

Nej kanske inte ikväll....snart igen dock ;) Men jävlar vilken helg jag har haft i London, obeskrivligt bra ! mm förutom att jag verkligen hatar att flyga så gick resan dit bra. Fredde och jag bodde på ett jättefräscht hotell och när vi bosatt oss tillrätta i hotelrummet så tog vi taxi in till stan för att spana in saker som man måste se när man är i London, för att kunna kalla sig själv en fulländad londonturist.

Första målet var Big Ben. Och när taxin släppt av oss så stod jag och kollade mig runt:
- Men varfan är dendär Stora Ben då?? Skriker jag lite förbannat.
Min bror ger mig då en "ärduheltdumihuvudetblick" och pekar upp i skyn. Ehh...ja då stod jag ju under klockfan men av någon outgrundlig anledning så såg jag inte Stora Ben. Men jag måste säga, det var mycket slit för lite ull eftersom han inte var så jävla märkvärdig som jag hoppats på.

Ja och då ville jag ju ha en bild på Mr.Ben här också men eftersom denna lågklassiga blogg inte tillåter mig att ladda upp bilder så får ni föreställa er en grå jävligt hög klocka.

Iallafall. Sen drar fredde in mig på Harolds köpcentrum där jag utan tvekan kunde spendera alla mina pengar jag hade med mig på resan, men trott de eller ej så köpte jag ingenting. Känner mig rätt nöjd, eller så får jag tacka bror min som inte tillät mig stå och kolla på ett klädesplagg i mer en några sekunder...så att jag inte skulle bli kär i det och köpa det.

Sen fortsatte dagen med lite sevärdheter innan jag begav mig till kiosken och inhandlade en flaska Lindemans vin. Sedan flög jag in i en taxi för att möta upp mina vänner för en utekväll. Efter att ha åkt fel 2039903282 gånger med taxin så kom jag äntligen fram och möttes av Cillas,Malins och emelies nunor...både på gott och ont ;) Vinet förtärdes och skratt och kvällen blev som förväntat kanonbra. Slutade upp i ett vip rum med diverse män där drinkarna flödade, dansade mig helt svettig och köpte en ros till säkerhetsvakten för att jag betett mig dåligt...han ville gifta mig med mig efter det.

Charlotte slutar upp ståendes mitt i London 05.00 helt ensam. Min vänner var borta och jag kände mig förvirrad. Av alla människor jag känner så ringer jag till min aussie pojk i Australien och beklagar mig. Han undrade mest över varför jag ringde honom och inte någon av mina vänner...men gav mig det goda rådet att ta en taxi hem.
På vägen till taxin så springer jag in i en förträlfigt snygg man i kostym. Jag stannar karln och frågar om var närmsta taxi kan vara...han kollar lite på mig och erbjuder sig att följa mig dit.
Och ja, när han öppnade käften så hörde jag direkt att denna snubbe är från mitt favvoland Australien. Japp! Han var en bankman från Adeliede och jag var i himlen. Australiensaren som för övrigt gick under namnet Chris frågade lite gulligt om vi kunde ta en promenad i parken.
Mina första tankar var ju där att niu har han en plan att föra in mig i parken och våldta mig. Men så tittade jag in i hans fina oskyldiga ögon och skrek:
- Whata hell..lets go.
Den lilla romantiska promenaden slutade romantiskt också :)

Lördagen var det matchdags. Dessvärre en skitmach som jag glömt redan nu men att vara på Emirates var guld...jag är snart tillbaka där igen.

Vi åkte hem på söndagen.

Annars denna vecka har jag inte gjort mycket. Kollade in fotbollen igår i kylan och gled förbi min favoritfamilj zara, rikard och wilmer ett tag! :)
MEN min cykel blev snodd idag. Jävligt bitter tjej. Fyfan för tattare!
Satt istället och väntade på busshelvetet i 20 minuter tills det kom till min vetskap att någon idiot i örebro har bytt nummer och l
lagt in ny färdvägar för örebros bussar. 14 går ju förfan inte längre...smart tjej. Mer bitter glider jag bort och försöker finna den rätta linjen hem. Slutar med att jag i ett argt tillstånd sätter mig på en buss på brickebacken och fick gå hem ifrån universitetet.

Ja ibland äre inte lätt.
Imorgon ska jag träffa min bästa zara!

PUSS


Imorgon bär det av...

...mot ännu ett land där man kommunicerar med språket engelska. Själv ansåg jag mig som en tjej med koll på detdär med engelskan eftersom jag faktiskt bott i Australien i ca 1 år , men det visade sig att jag hade fel när en av mina små söta aussiepojkar ringde. Hade inte pratat engelska på någon månad sådär och efter en kort stund så bestod vårat samtal nästan enbart av att jag sade:
- What? Say that again? Whaaat?

Jag tror det inte var själva engelskan det var något problem med men det är dendär acenten som gör det hela svårare. När jag bodde där så förstod jag alltihopa...men man märker att man snappar inte upp alla orden lika snabbt som förut. Men men...efter ett tag fungerade det bra, när jag bad honom att prata lite tydligare ;)

Så imorgon åker jag och lillebror Fredrik iväg till England. Ser fram emot detta otroligt mycket eftersom jag aldrig riktigt har varit i London, förutom den gången jag mellanlandade där på vägen hem ifrån Australien. Vi åker klockan 5 imorgon bitti så jag ska försöka att komma i säng tidigt, kommer väl som vanligt att inte gå enligt planen..men för att känna mig ansvarsfull och duktig så säger jag det iallafall.

Vi ska bo på ett jättefint hotell inne istan och morgondagen består av att jag tillsammans med min Londonerfarna bror ska vandra runt och se allt man verkligen är tvungen att se när man besöker London. Och eftersom tre av mina vänner befinner sig i London just denna helg också så ska vi allesammans ut och dricka öl på kvällen..., fast neeh jag ska inte dricka öl. Hatar öl, men det låter bra att säga det.
För mycket alkohol får det INTE bli för dagen efter (lördag, min födelsedag för dom som ville veta) ja då mina vänner så ska jag och fredde spana in Arsenal mot West Bromwich på Emirates!! Jag ryser så fort jag tänker på det...har alltid velat se en Arsenal match live, och nu får jag göra det. Detta är stort! Massa bilder kommer att tas, var så säkra ;) Fredde har sett Arsenal flera gånger förut så han får guida mig igenom fotbollsdagen.
Och som pricken över I:et så vankas det buffé och gratis vin innan matchen...YES ! Vilken födelsedag jag kommer att ha.
Shalalalala


Lillebror, Fredrik


Storasyster, Charlotte

London passa er !!

Annars idag har jag varit iväg på lite ärenden istan. Käkade lunch med Pappa, Mamma och Peder..mycket trevligt :)
Kom nyss hem från en löptur med pappsen, nu väntar gymmet och sen en bra film på tv!



PUSS OCH KRAM


Papapa pokerface...papapokerface

Även fast jag anser att denna låt är en av tidernas bästa partylåtar alla kategorier så har jag inte lyssnat på den på evigheter. När jag sedan hör den spelas på radio så dyker först denna fråga upp:
- Varför lyssnar jag inte på denhär låten mer?

Svaret kom infann sig i mitt huvud endast några sekunder senare. Jo, för att jag lyssnat sönder den i ca 2 års tid nu...man tröttnar. Jag tror man behöver lite uppehåll från favoriterna, då lär man sig uppskatta dom ännu mer sedan. Mm..charlotte har tänkt till.

Är nyss hemma från en körlektion. Och det går bra nu ;) Riktigt bra !
När jag cyklade iväg till körskolan så gav jag mig själv tillåtelse att skratta högt när ett scenario flög upp i min hjärna.
Tänk om jag hade glidit in till körlektionen i en bil, parkerat snyggt... mitt inför min Körskolelärare Peters ögon. Hahahahahahaha! Jag skrattar nu också. Undrar vad han skulle säga. Hahahaha
Detta är charlottehumor på hööög nivå ! ;)

Igår var jag hemma hos mina favoriter: Zara,Rikard och lille Wilmer. Vi firade min födelsedag lite i förskott och jag fick en jättefin ljuslykta med ett fint hjärta till. Så fick jag ett kort också..med en kossa på, Rikard tyckte tydligen att det passa mig...eeeh...haha tack ;)
Vi kollade in Sex in the city och åt naturgodis. Klockan halv 1, efter mycket skratt och efter en såndär mysig kväll som man bara kan ha hos sin bästa zara, så flög jag upp på cykeln och trampade hem.

Nej hörrni. Det är matdags sen ska jag springa inne på gymmet med bror min.
På fredag befinner jag mig i London!
Shalalala

PUSS


Måndag

Det förra inlägget jag skrev, skrev jag egentligen igår. Men på något sätt skrev jag den på min gamla blogg, förvirrande..så jag fick flytta den hit istället. Ville bara informera mina läsare om detta då jag själv tycker att det är lite taggat att skriva två långa blogginlägg på raken.
Så där fick jag den saken ur världen.

Måndag idag. Vakande upp 12.00, vilket är tidigt för denna morgontrötta tjej som vanligtvis vaknar runt 13.00-13.30. Ismael min lilla vovve blir asglad när jag vaknar för det betyder att det är dags för en promenad...han är efter mig som min egen skugga innan jag säger:
- Isse. Vare e kopplet? Hääääämta kopplet...hääääämta kopplet.
Ismael springer och drar ner kopplet där det hänger och står förnöjt och stirrar på mig.
- Duuuuuuuuuktig huuuuund....duuuuuuktig pojke. Mattes duuuuuuktiga lilla poooooojke.
Jag är expert på att prata mattehundspråk.


Här är vi. Radarparet

Gick ut med min lilla vovvsing och ismael höll idag på att bli påkörd över en cyklist när han sprang över cykelvägen. Normalt sätt så ser han när diverse fordon kommer men inte denna gång...Ismael springer rätt framför cyklen och den tillsyntes mycket attraktive mannen (troligen student) tvärbromsade.
- eeeh...hehe...jag ber om ursäkt, Får jag fram och fnittrar lite.
- Ingen fara alls! Säger Mr.snyggstuderande och hoppas upp på cykeln igen.


Idag har jag också övningskört. Det går asbra och jag är bekväm bakom ratten, de flesta gånger. Idag skulle vi backa och parkera brevid två bilar samt fickparkera. Bilen jag kör i är så jävla avancerad och har censorer (stavas det så?) iallafall, censorer (?) därbak vilket betyder att om man kommer för nära något föremål när man backar så tjuter det.
Efter första enligt mig lyckade backningen och parkeringen säger min Peter ( körskoleledaren) att jag måste backa ännu mera.
Charlotte backar igen..sedan började det tjuta.
Pip pip pip
Peter:- Backa mer charlotte!
Jag: - Ja men det tjuter ju nu.
Peter:- Öppna dörren och se hur långt du har kvar

Jag öppnar dörren och kikar bak..tyckte ja hade jätteliten marginal kvar. Men backar mer.
Pippipipipipip

Charlotte stannar.Nöjd.
Peter:- Men backa mer.
Jag:- Men det tjuter ju som attans nu..jag kommer ju köra in i bilen bakom.
Peter:- Nej, backa nu.
Charlotte backar.
PIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIP
- Nu låter det ju förfan som jag nyss avlidit på en sjukhus..ne.. nu backar jag inte mera.
Peter:- Du kunde ha backat mer men detta blir bra..
Snacka om att bli stressad med alla dessa ljud. Det är inte lätt...

Jaja, efter det begav jag mig till stan för en fika med min Zara och hennes son Wilmer. Vad skulle jag göra utan min Zara, hon får mig alltid att bli så glá:)

Åh juste! Fick ett jättegullig meddelande av mitt ex som är bosatt i australien idag. Han hade skrivit flera meningar på svenska, han är för gullig dendär killen. Lite uppmuntrande.


Slänger upp en bild på mig och Cillan efter lördagens bravader ;)

Nu ska jag ladda upp inför en löptur i mörkret.

Sedan ska kvällen spenderas framför tv:n. Först Lite Sällskap på 5:an och sen Your worst animal Nightmares på Animalplanet. Muuumms...

PUSSSSSSS


Glädjande besked..4 år till med Alliansen !! :D

Jag gick iväg och röstade igår. Jag röstade på det parti som jag vet är det bästa parti för Sverige, nämligen Moderaterna...och tillsammans med Alliansen så vinner dom idag valet vilket glädjer mig så in i helvete!
Ohly och hans kommunistiska tankesätt sjönk..Moderaternas politik ökade och äntligen ser jag en ljus framtid i människors tankesätt när Moderaterna ökar.

Men...
Men det som gör mig så fruktansvärt arg är att svenska folket har istället för kommunister röstat in rasister...är det inte Stalin så är det fanemej Hitler.
Sverigedemokraterna får mandat i riksdagen, mandat som istället kunde gått till min högsta önskan: Att Reinfeldt och Alliansen kunde få en majoritesregering.
Nu får vi inte det.
Var för kunde Sverige inte ha agerat mer demokratiskt och släppt in Åkesson och Sd i olika debatter. Varför kunde man inte fråga ut honom, grilla honom i tv så att svenska folket kunde bilda sig en egen åsikt om vilken otrolig pajas-politik dom bedriver.


Jag anser Sverigedemokraternas utanförskap har bidragit till motsatsen till det man ville. Istället för att mota bort Sd så har man nu fört in dom...just pga att man inte fick chansen att ställa dom till svars för en politik man inte kan bedriva. Svenska folket fick inte en chans att ta del av Sd:s åsikter och därför har det slutat såhär.

Många pratar om nyval. Jag tror inte att det kommer att bli något nyval alls. För det minsta Sd vill är att De rödgröna ska vinna det valet..och även om man inte kan samarbeta med varken Oppositionen eller Alliansen så lägger man sig platt för att fortfarande få ha en höger-regering.

Jag är inte för Sd. Jag tycker att det är ett ansvarslöst parti med rasistiska tankesätt, men och andra sidan...människor är trötta och ledsna på den svenska politik som drivs, man vill ha något nytt. Sd var det ända parti som enligt mig tog upp invandrarpolitiken..dom andra blundar för den. Kanske för det också därför man som svensk valde att rösta på dem.

Jag vetinte, men jag vill veta. Jag vill veta varför det har blivit som det blivit...
Jag ville kunna glädjas över att ikväll kunna ta del av att röstat fram en majoritetsregering...utan sossar och kommunister, nu har vi istället fått in rasister.
Reinfeldt är en klok man. Han fixar detta. Något nyval blir det inte.

Grattis Alliansen. Ni är dom ända som kan driva en fungerande bra politik.

Ohly, börja stå för dina åsikter. Om du inte gillar privatskolor, låt inte dina ungar gå på privatskolor. Om du inte gillar privatsjukhus, operera dig förfan inte på ett sådant. Jag vill inte styras av en statlig regering, jag vill kunna bestämma över mig själv. Du har misslyckats kommunistjävel, och det är jag glad för.

Mona, Jag tackar gudarna för att du inte blev statsminister, du är ingen ledare och kommer aldrig att bli det. Du har också misslyckats..

Åkesson, hoppas du inser att du inte kommer ha något inflytande i denna regering.

Alliansen regerar!

sovgott


Tillbaka ! shalalala

Hej, hej och åter hemskt mycket hej.

Nu blev ni allt chockade va?, mina fåtal läsare som för ca två år sedan följde pappaistan flitigt. Chockade över att jag börjat blogga igen kanske, chockade men en smula glada.
- Yes, nu är mina kommande dagar räddade när charlotte har börjat blogga igen.

Citatet ovan använder sig nog många av när de ser att pappaistan är tillbaka igen.

Hehe, ne..nu var jag ironisk. Bara för att jag själv tror och tycker att jag är så fruktansvärt rolig...mm ja :)

Men jag kände att nu är det dags igen. Att ibland få dela med mig av mina dagliga händelser och mina tankar, både roliga och tråkiga...glada eller sorgsna. Ja menar, det kan ju vara roligt att läsa ibland det också. Men jag kommer inte att köra med någon "dagens outfit" eller en frågestund eller någon sånt där...

Så jag lämnar min gamla blogg, pappaiaustralien som jag bloggade i när jag bodde i australien för min hemstads blogg..där det finns massa fräscha pappor. Hehe. Ne..:(

Iallafall. Vi startar bloggen den 18 September, en lördag, och en exakt vecka kvar tills fröken ekenberg fyller 20. Lite stort faktiskt..att välja detta datum för bloggen just därför.

Ikväll ska jag köra en spontanutgång med min vän CillaN. Jag har köpt två vinflaskor som skall drickas upp ikväll, både på gott och ont...ja ska hålla koll på CillaN ikväll. Om vi ändå kunde spola tillbaka tiden då CillaN och jag stod på Fridays dansgolv i Brisbane och skakade rumpa med alla aussiemen..det va tider det.

Nu ska vi istället ut till Frimis, går inte att jämföra..men man tager vad man haver här i Öret.
Trots att jag skall förtära en hel vinflaska för mig själv ikväll så kör jag på det klassiska citatet:
Ikväll ska ta det hyffsat lugnt.
Men det SKA jag göra. Förra lördagen har jag minnesluckor ifrån (observera charlotte 20 år gammal om en vecka)...då är det illa.

Har innan kvällen också passat på att lägga upp min numera dödsvita kropp i ett solarium. När jag berättade för mina australiensiska vänner om solarier så tittade dom på mig som jag var dum i huvudet...där undviker dom solen så mycket som det går, och här lägger jag mig "säng" med massa UV-strålar för att kunna stoltsera med att jag är brun. Hmm..
Iallafall, Skrek till pappa innan jag åkte:

- Nu jävlar ska jag köra på lite färg på denhär kroppen.

Pappa tittar lite
osäkert på mig innan jag bestämt kliver ut genom dörren.
Väl där slänger jag i massa 10:or tills jag fick mina 25 minuter. Tvättar solariet 4 gånger som jag alltid gör innan jag lade mig tillrätta. Tryckte upp ansiktsförsträkningen till det högsta och kort därefter också kroppsförsträkningen..jag praktiskt taget grillade mig själv.
Relaterade detta till den film jag såg igår kväll när en man dödade en annan man genom att placera mannens fötter i cement naken så att han satt fast för att sedan långsamt bränna honom till döds med UV.strålar. Usch..kollade lite extra så att solaret gick att öppna så att detta inte skulle hända mig.

Omedvetet hade jag på mig stringtrosor soldagen till ära som brännande skärde in i privata områden och med fem minuter kvar så låg jag och kände mig som en grillad kyckling i ett badkar av svett. Vilket jag förmodligen var.
När solariet slogs av så kravlade jag mig upp mot spegeln..förväntans full och beredd på en solbränd chock.
Men neeeh :/
Det var mycket slit för lite ull sa bonden när han klippte grisen.
Detta citat stämde bra in på mig. För inte fan hade jag fått den färg jag ville ha.
Besviken gick jag ut igenom dörrarna och slängde en arg blick på mannen som jobbade bakom kassan...som om det vore hans fel att jag fortfarande var vit?
Fåfäng javisst!



Ska absolut inte bli jävligt bakis imorgon när jag skall göra min plikt som svensk medborgare och rösta. Tänk om jag av misstag skulle lägga min röst på de rödgröna, eller ännu värre..vänsterpartiet och Ohly..då skulle jag aldrig förlåta mig själv igen. Så snälla charlotte, ta det lugnt ikväll. Himlen är numera blå efter en regnig lördag..hoppas att den blåa färgen får spegla ett vinst för Alliansen imorgon. Heja Fredde och gänget ! <3

Nehe nu gick det inte att lägga upp några flashiga bilder. Skit iet då!
Nu ska jag ut och springa järnet.
Puss och kram
Ha en fortsatt trevligt lördagskväll
 Charlotte




RSS 2.0