Hejhejhallååååå

Sitter här med inpackning i håret som också har smetat in sig på min kudde, vilket betyder att jag får somna på ett mintkudde ikväll. Mysigt

Idag sov jag länge (igen). Varit iväg på lite ärenden och ikväll har jag sprungit skiten ur mig inne på gymmet samt kört lite styrka, så nu är fröken ganska trött.

Kände att det var dags för en liten "hatlista" igen, bara för att jag känner att jag verkligen behöver skrika lite på saker och ting som jag just nu stör mig på:

Jägare: Idioter och allmänt korkade skjutglada människor som springer runt och skjuter stackars oskyldiga djur i skogen. Såg en artikel om en tjej idag i tidningen som nyss tagit sin jägarexamen och jag var nära på att spy. Hon förklarade att hon älskade att jaga och att hon var så stolt över sig själv...hur kan man vara stolt över att döda någonting? Ful som stryk var hon också...patetiskt. Inte konstigt att hon satsar på att jaga djur för jaga karlar kan hon då inte.....


Lars Ohly: Du, AVGÅ nu med detsamma. Så fort jag ser din nuna i tv så mår jag dåligt....inte bara för att du är så fruktansvärt ful och äcklig utan för att du är en äcklig kommunist och lever med din egel sedelpress. Försvinn


Strömpis på fredagar: Just nu har jag vädligt svårt för det stället på fredagar när det är 18+....


Folk som går i 5 fart på löpbandet inne på gymmet: Hörreni, ger er ut och gå istället och lämna löpbanden till oss som vill köra lite hårdare fysisk träning så vi slipper stå i kö. Tack

Tyra Banks: Jag tyckte om dig förut men nu är du bara för mycket. Du är inte så perfekt som du tror lilla gumman, lägg ner nu.


Bokus: Min kurslitteratur har fortfarande inte kommit? Och jag satt och väntade på att få hjälp av er i 30 minuter via telefonen idag....imorgon ska jag ge er en jädra utskällning. Ge mig mina böcker som jag har betalat för !


Den sura killen som jobbar på systembolaget: Till skillnad från din jobbarkompis så är du inte direkt någon muntergök när man handlar alkohol ifrån dig..


Min mage: Du gör ont och jag orkar inte med dig längre...om du inte slutar snart så blire farbror doktorn och det vill vi väl inte?


Nej hörrni. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen dricka en massa kaffe för inatt blire skypesamtal med min man i australien som fyller 20 år idag :D





PUSSSSSSSSSSS



Bloggtorka!!

Ber om ursäkt igen för att jag inte skrivit något. Men det har varit full rulle hela tiden och jag har helt enkelt inte hunnit med...men nu så kommer en liten uppdatering.

Har blivit en nybliven student på örebro universitet numera. Läser kursen psykologi A, nu såhär i efterhand känner jag väl kanske att jag borde ha sökt in till diverse program redan nu...men det får jag vänta med till hösten.


Så....psykologi A. Jag gillart ! Verkar jätteintressant även fast vi startar med statistik och diverse andra ointressanta saker, men det är iofs bra då har vi det tråkiga gjort.
Sedan har våra föreläsare haft någon form av kuktema under föreläsningarna har det kommit till min vetskap såhär efter 3 förläsningar.

Första föreläsaren vi hade sade cocknition hela tiden istället för kognition. Och ni som känner mig väl vet att jag inte kan hålla tyst i sådana situationer utan satt och fnissade för mig själv hela tiden.

Föreläsare nummer 2 är en riktig läckerbit, fredrik heter han. Det märktes att alla tjejer inne i rummet spärrade upp ögonen lite extra när han gled in. Men tyvärr så nämde han innan han började att han hade flickvän vilket var en stor besvikelse ibland oss tjejer. Men jag tog mig ändå friheten att stoppa honom efteråt och bad honom gå igenom lite "extra" om det han nyss tagit upp...det får man väl göra?

Föreläsare nummer 3 trodde jag först var en man, tills hon presenterade sig som matilda och då föll pusselbitarna på plats...hon var en kvinna men troligen 100% gay. Iallafall...hon skulle rita upp ett diagram på tavlan och fyllde sedan i det så att det tillslut såg ut som en kuk. Jag bröt ihop....jag klarade inte av att se henne stå och peka på tavlan när hon pekade på en kuk.
Och när amanda och elin satt och fnittrade så fick jag böja mig ner och låtsas leta efter mina grejer eftersom jag höll på att spricka av skratt. Gör också försök att bita mig i läppen för att hålla käften...men det gick inte.
Tillslut när hon suddat ut kuken så kunde jag slappna av igen.

Såå...där har vi början. Ser med spänning fram emot va terminens kommande föreläsningar har att erbjuda ;)

Annars idag har jag sovit länge, varit på långpromenad med min älskling och sedan ätit lunch med malin och cilla, mycket trevligt. Har även varit ute och sprungit 9 km ikväll och det kändes lätt, vilket betyder att jag äntligen kanske har tagit mig ur min träningssvacka.

Åh, juste! Jag har fått min Iphone nu och min kära bror hjälpte mig att aktivera den idag, han är för gullig dendär killen. Så nu är det bye bye samsung och hejhej Iphone. Cilla tar över min gamla telefon för kompispriset 200 kr, och hon lär bli nöjd ;)


Här är vi lillebror och jag, en kväll där vi båda var extremt bakis och trötta. Men den bjuder jag på....

Har nyss avslutat ett samtal med världens bästa matilda, så nu ska jag sova vare planerat.

SOV GOTT O PUSSSSSSSSSSSS


RSS 2.0