Söndag...

...och jag är bakis som en troll. Fruktansvärt bakis, såhär dåligt har jag inte mått på länge...usch, jag mår fortfarande illa och klockan är snart 9 på kvällen. Illa!
Men kvällen igår var toppen, lite knasigtheter var det väll iofs.

Drack vin hemma hos min favoritfamilj zara,rikard och wilmer. Jättemysigt och trevligt som vanligt...lovade lilla wilmer på 7 månader att när han fyller 12 så ska jag bjuda med honom till London och kolla på när Arsenal spelar. Han lär ju inte komma ihåg det men hans pappa satt brevid och påminner mig om ca 12 år försäkrade han mig om....så det är dags att börja spara redan nu ;)

Sedan lämnade jag mina gosar på väster och fortsatte in på frimis för att träffa upp Emma :) Vi skulle vara lite tidiga och ta oss en drink innan så vi var där runt halv 11 tiden. Mycket trevligt men jag fick övegå till vatten eftersom det var lite snurrigt där ett tag...observera klockan halv 11:( Väl tillbaks på banan igen ca 12.00 så drog jag till på spriten igen och efter två shotar och några drinkar var jag i farten igen....och vilken kväll ! Det var länge sen jag dansade så mycket.
Dock så blev det lite missförstånd och jag vetinte vad det är för fel på vissa karlar alltså...Jag vetinte hur jag ska göra längre och gårdagens händelse gjorde väll kanske inte allting bättre.
Jaja skitsamma. Det var en toppenkväll och man bortser från incidenten där ;)

Idag mår ja ju som sagt in bra alls. Skrek på mig själv att jag inte ska dricka på väldigt länge...fyfan. Det är inte heller okej att man får ett meddelande på facebook imorse från en dude jag halvkänner där det står:
DU VAR GRYM PÅ DANSGOLVET BRUDEN !

Neeeh...där är en anledning till jag ska ligga lågt nu ett tag framöver. INTE OKEJ !
Att jag sedan tjafsar med en polis innan jag ska in till Frimis om att jag ville ha med mig min vinflaska in och ha den i väskan är också ett bevis på att berusade charlotte kanske skulle ta och ta det lite lugnt. Polisen stod mest och asgaravde medans jag argt slängde upp min Rolling för 79 spänn ur väskan...ska man inte ens få ha en vinflaska i väskan om jag hänger in den? SKANDAL.

Slutade även upp med diverse utsmyckningar i kvällens slutskede. Neonhalsband...ett par solglasögon och lite skrifter på armen upptäckte jag att antingen haft på mig eller fått mig mig...neonbandet kastade jag i vattnet för att jag tyckte det såg fruktansvärt roligt ut när det flöt ett grönt band i det mörka vattnet. Höhö

Iallafall. Ikväll ska jag ha en skräckfilmskväll med min bror...exorsisten och saw står på menyn. Olalalalala.

Pusskram


Torsdagskväll

Och jag är hemkommen från gymmet, sprang en kort runda idag på 4 km innan jag mötte upp lillebror på gymmet. Det är skönt med ett lite lugnare pass i veckan också, man behöver det faktiskt.
Men jag och Fredde körde idag bänkpressen, som jag inte har närmat mig de senaste 2 åren. Men det visade sig att både jag och brorsan tog mycket mer kg än vad vi gjorde för två år sedan. Imponerande!
Kom sedan in i någon slags armstyrkeanda och körde mycket mer armövningar än vad jag brukar....brukar mest köra kondition och mage. Träningsvärken kommer sitta fin imorgon känner jag.
Avslutade med 20 minuter på crosstrainern också för att vänta på att fredde aka biffen skulle bli färdig.

Imorgon är det Fredag och det gillas.
Ska börja dagen med en långpromenix tidigt med ismael hade jag tänkt. Sedan ska jag på date med min lillebror....eller det är vad han säger iallafall. Vi ska käka på stan och sedan gå på en shoppingrunda, han säger att vi går på date då eftersom vi praktiskt taget ser ut som ett par....haha. En syskondate...ne det lät fel.

Har en del saker att inhandla. Måste köpa nytt shampo och balsam, samt boka tid för att slinga håret, köpa nya stövlar....sen är det säkert en massa mer saker också.

Börjar känna lite halloweenvibbar nu. Även fast som skrek på radion idag att Halloween håller på att försvinna, nej här ska det firas. Har planerat in en spökjakt också på lördagskvällen...får se hur det slutar.
Det glädjer mig också att dom väljer att visa Paranormal Activity på lördag klockan 21, jag ska sitta BÄNKAD med ett glas vin i näven.
Haha senaste gången jag såg den var hos Dean i Australien. Vi skulle ha en mys-skräck-kväll och jag tvingade honom att vi skulle hyra den. Och av någon outgrundlig anledning så hade jag fått för mig att filmen var baserad på en riktigt händelse och fick Dean att tro det också...han tyckte den var bra, men efteråt så googlade han upp filmen och det visade sig att den inte alls var det. Han blev sååå besviken...men så googlade han igen:
Why does stupid swedish girls think that Paranormal Acitvity is based on a real story?
Hahaha jag skrattade så jag dog.
Saknar den karln :(


Nu ska jag med spänning följa en fifa 11 match, och ja...jag är ironisk.


Pusskram


Onsdag!

Kom inte på någon bättre rubrik idag så det fick bli ett stilrent Osndag helt enkelt ;)
Har nyss kollat på sista avsnittet på Kungarna av Tylösand...ett sjukt roligt program som jag kommer sakna på Onsdagskvällarna. Så sköna människor, och jag skrattar så jag får ont i magen. Min favorit var ju helt klart snyggingen James, mums på den karln kan jag ju bara säga.

Så nu får jag nöja mig med Greys Anatomy klockan 9.....livet är hårt ibland ;)

Idag har jag kört och sen träffat min absolut bästa Zara och hennes bedårande son Wilmer. Sen har jag och pappa varit och köpt vantar för han tyckte jag såg så frusen ut när jag kom och besökte honom på jobbet. Gulle pappa. Ett par vita gosvantar och ett par svarta allmänt snygga vantar blev det....plus att jag köpte mysiga Uggisar idag också, så nu kan jag värma fötterna när kylan biter i :)

Annars ikväll så har jag inte gjort mycket mer än att tränat. Det blev både kondition och styrka idag, höll på att falla ihop när jag skulle gå hem....det är skönt nu kan man ju säga :)

Till helgen då? Jo man börjar ju börja smida planer sådär på Onsdagen och det är ju lite speciellt eftersom det är självaste halloween på lördag.
På fredag så ska jag förmodligen ut med malin och hänga med 92:orna på stömpis...höhö, men bara för att smyga lite på lillebror som ska dit och tydligen ska köra på stort. Och eftersom jag inte sätt min bror berusad än (vi glömmer våran drinktävling i Australien där han blev lite lullig) så vill jag ju självklart göra det....så jag tänkte köra en liten smygutgång på brorsan alltså ;)

På lördag ska jag dricka champange hos Zara och Rikard...kanske ger vi oss iväg till Pitchers men vi ska ta det rätt lugnt. Kolla någon skräckis måste man ju göra....klanske dra en spökhistoria också ;)


Slänger upp en fjortisbild på mig och Zarisen, tagen för 2 år sedan tror jag...som tur är.


Nu är jag trött och ska snart sovelisova med Mr.mp3 !


PUSSKRAM


Alltså, man blir ju så trött....

....på vissa människor inne på gymmet, människor som väljer att beslagta löpbandet i upp till en timme Och det värsta är att det antingen är fjortisar som går i den farten jag kryper fram i, eller så är det halvfeta killar som springer i 8 fart.
Och jag vet vad vissa av er tänker nu. Fan vilken liten bitch hon är dendär charlotte, men det är jag inte...jag tycker bara att om man ska hålla på sådär länge så kan ni väl springa tills ni blir trötta och ta eran träning på allvar. Annars kan nu lika väl gå ut och ta en promenad istället, speciellt ni tjejer som inte vill bli svettiga heller och går och flänger med erat hår.....åhh jag blir tokig.

Iallafall. Sprang 8 km på tid idag och det gick väll sådär...

Annars idag har jag inte gjort mycket.Mest sovit, men det blev en långpromenad med isse också som vanligt. Har suttit i telefonen med malin och försökt komma fram till vad jag ska göra med mitt liv, kom som vanligt aldrig fram till något.
Vill helst av allt åka tillbaka till Brisbane och bo där i resten av mitt liv. Även fast jag trivs ganska bra i Örebro just nu. Haha det är lite kul, för ett år sedan innnan jag åkte till Australien så har jag aldrig hatat Örebro så mycket i hela mitt liv. Orkade inte med samma människor hela tiden, och jag orkade inte med småstäder. Nu har jag en helt annan syn på Örebro, även fast jag helst av allt vill tillbaka till mitt andra hem Australien.
Funderar starkt på att föröska få någon av mina kompisar i Australien att adoptera mig...då får jag bo där hur länge jag vill och blir därmed en Aussie medborgare.



Jag och Jimmy till vänster och malin till höger på guldkusten ! Saknar !
 

Nu sitter jag här med en välbehövlig hårinpackning. Funderar på att sätta in extensions igen...vetinte hur jag ska göra där. Får fundera lite mer på den saken....


Imorgon ska jag köra igen och sen träffa världens bästa Zara och världens sötaste kille Wilmer. En välbehövlig lunch ska det bli....sen lite jobb på det :)

Pusskram


Tror jag ska börja blogga mer....

...så att ni läsare som fortfarande besöker mig dagligen får något roligt att läsa om, istället för att ni bläddrar tillbaka i tiden..vilket jag förmodar att ni gör eftersom ni besöker bloggen även fast jag inte har skrivit något på länge.

Idag började dagen med att jag besökte körskolan för en tur i bilen med Peter igen. Han kryssade för några rutor när vi kom tillbaka och skrek på mig att nu tar vi landsvägen på allvar. Det enda som jag tydligen skulle bli bättre på var att lämna företräde åt cyklister från höger, CYKLISTER? Visste inte ens att dom fick ta del av högertrafiksreglerna...men ack så fel jag hade.
- Cyklister befinner sig också på ett fordon, sade Peter när jag förbannat höjde näven åt en cyklist som körde rakt ut från höger.

Men nu när jag verkligen har tagit högerregeln på fullt allvar så vill man ju att resten av alla bilförare skall göra det också...Men nej, då var man nära att krocka idag när jag försiktigt körde ut från en mindre väg. Det kommer en stor skåpbil i världens fart från vänster..han ska ju enligt högerregeln väjja för mig, vilket han inte gjorde.
Jag; - Men, jag har ju företräde...peter? Jag hade ju företräde där...

Peter skrek och var bara mest förbannad på skåpbilen och upprepade gång på gång hur otroligt dåliga örebroare och svenska folket i allmänhet är på att följa högerregeln.
Haha, fast lite kul var det också...

Sedan cyklade jag iväg och jobbade lite. Efter det så kommer jag hem och upptäcker att min bror inte gått till skolan idag och fortfarande låg i sin säng, klockan 14.30. Jag gick in och kollade så att han inte var död...vilket han inte var, utan han skrek mest på mig att jag skulle gå. Det gjorde jag också....gick ut med min lille älsklingshund på promenix och när jag kom hem så sov han fortfarande. När han väl vaknar till liv så trodde han att jag ljög när klockfan var 15.00....sliten människa.

Iallafall. Ikväll har jag anmält mig till lite kurser på Universitetet till våren...sen var jag ute på en lång löptur i mörkret och kylan, men fruktansvärt skönt var det.


ungefär såhär trött var jag när jag kom hem, inte lika svettig och äcklig dock...

Föresten så kom mamma med ett förslag idag, eller det lät på na som hon redan bestämt sig. Hon och pappa har tydligen pratat och dom vill ha mitt rum. Dom föreslog ett byte vilket innebär jag att får flytta ifrån mitt stora fina rum som ligger lite skönt avsides från huset, till ett hyffsat stort rum mitt inne i huset...ett stenkast ifrån min brors rum och toaletten.
Ska det behöva vara såhär bara för att man bor hemma? :(
Jaja, jag får lägga mig platt som en pannkaka och gå med på detta. Jag förstår dom...jag ska snart flytta iallafall om allt går enligt planerna så varför kan dom inte få rummet?

Den som lever får se :)

Nu ska jag sova.

Puss på er mina kära och okära bloggläsare


Fredagkväll...

...och jag har verkligen en massa planer för kvällen. Massor att göra, tror inte att jag kommer hinna med allting jag ska göra denna Fredagskväll, det blir för mycket...orkar inte.
Neeh fast nu ljög jag ju. Det är fredagskväll och jag ska inte göra ett skit, kolla på film med pappa är det ända jag orkar göra ikväll.

Tittade lite avundsjukt på min bror när han gled igenom dörren redo för utgång. Men min dag kommer imorgon, det kan ni slå er i backen på (ännu ett av mina berömda uttryck).

Innan jag hamnade här idag så har jag faktiskt hunnit med mycket. Vaknade vid en stabil tid 10.30, eller klockan ringde då och jag ville helst sova..men jag tog mig upp iallafall. Ingen blev gladare än min lilla vovve som älskar när matte just nu är hemma om vardagarna och gör absolut ingenting. Så Ismael och jag gick ut på en promenix, en långpromenix för att göra min vovve glad...och det är han ju alltid. Min lilla solstråle.
Efter det lämnade jag Ismael som låg på matbordet där han numera ligger för att hålla koll på om någon kommer utanför så han kan skälla på den stackars människan. Och alltid när jag stänger ytterdörren så hör jag en massa gnäll och skrik, Ismael hatar nämligen att vara ensam.
Samtidigt som jag har dessa hjärtskärande skrik från huset så besteg jag mormors cykel (som jag fortfarande lånar eftersom jag numera inte äger någon själv). Jag mötte upp min bror på stan och shoppade lite, sedan åt vi lunch med mamma och pappa, kinamat blev det..lite smaklöst, men det funkade.
Sedan efter det så mötte jag och mamma upp mormor för en andra shoppingtur med uppdraget: Hitta mamma ett par snygga stövlar.

Mormor : - Det är såbra att du är med charlotte, då kan du vara smakråd.
Charlotte:- Jaa-aa-då

Drar in på Helges Antistress skor. Tänkte för mig själv, här finns väl ingenting snyggt...ja menar, antistress skor? Vad är det för något? Men fördomar är ingenting man ska ha för det fanns rätt fräscha skor därinne.
Men det slutade upp med att vi köpte ett par ursnygga stövlar åt mamma på Nilssons istället. Mammsen min blev riktigt snygg alltså.


Här är hon föresten, mamma cissi

Jaja, iallafall så var mamma sedan tvungen att gå iväg och jobba igen och jag och mormor tog en välbehövlig fika och snackade om allt mellan himel och jord. Sedan shoppade vi lite mer, och mormor köpte hem krabba till mig som jag innan jag hamnade här avnjöt...mm va krabba e gott.

Imorgon då. Jo då vankas det utgång med ett gäng härliga vänner. Mamma ska tillsammans med min pappa dra iväg på Björne Skifsan (Björn Skifs) vilket förmodligen blir bra.


Och här är pappsen, göran...som till bildens ära väljer att lägga en snygg modelpose där han kniper ihop ögonen lite.

Själv ska jag göra någon av Örebros nattklubbar osäkra imorgon, som vanlligt.


Nu väntar jag att denhär bruden till höger som även går under namnet Hl ska plingelinga.

Oh föresten. Jag ska gå en gyminstruktörutbildning snart vilket ska bli askul, så det blir att jobba som gyminstruktör sedan. Lalalalalalala


PUSS OCH TARE LUGNT MED SPRITEN


Kan inte sova....

Jag är typ trött. Men jag kan inte slappna av och somna, blir bitter på detta faktiskt. Spelar Freddie Mercury - Living on my own på Spotify, en gammal låt som jag alltid lyssnade på när jag var mindre. Minns att jag dansade och sjöng med på någon blandning av engelska och det jag trodde var engelska.

Idag har jag övningskört. Vi ska snart ut på motorvägen...buhu, jag gillar inte att köra snabbt. Hehe. Men vafan, vem vet...jag kanske bli rallyförare inom de närmsta åren. Eller iallafall kartläsare och kan sitta brevid en reallyförare?
Jaja, nog om det. Sen har jag träffat min bästa Zara och hennes beårande son...vi gick sedan upp till stan för att möta upp lite vänner för att fika. Anledningen till dagens fika var att en av mina bästa vänner CillaN valde att fylla 20 idag, inte för att hon fick valet att bestämma just denna dag själv..men det är kul att säga´t.


Här är hon, PC = Party CillaN

Det går att ladda upp bilder nu, yes,

Ah och sen har jag inte gjort mycket mer. Tränat och sprungit som en dåre på gymmet, det går bra nu med träningen må jag säga.


Annars så har det inte hänt mycket. Lördagskvällen spårade och jag var för berusad för mitt eget bästa. Kom dock inte upp i tildans och tjejernas nivå som inte ens klarade av att ta sig ut till frimis, bra jobbat där.


En bild från kvällen.


Nee nu orkar jag inte mer.

Sovgott, PUSS


Friday Im in love....

Jag är inte kär, men...jag är kär i låten, eller mer förälskad kanske.

Idag vaknar jag upp av att rörmockaren kommer till oss. Han var hos min kompis för några dagar sedan och var hos oss senast igår..nu kom han tillbaka imorse och förstörde min sköööna sömn. Klockan 10.00 ringer det på dörren och ismael börjar skälla oavbrutet som vanligt. Bitter för att inte få sova pallrar jag mig upp och öppnar
- Ja, jag kommer ju lite senare idag så att du får sova ut, säger han
Senare...10.00? Jag sover då tack.
Men jag fick bjuda till och fick sitta och vara trevlig mot karln eftersom han inte kunde hålla käften stängd. När han gick tackade jag gudarna för att han inte stannade länge och flög i säng igen. Jag tror inte att dom hörde min bön för några minuter senare skriker telefonen på mig.Mamma ringer...
- mamma förfan jag sover ju.
Lägger på

Några minuter senare...tuut tut tuut tut. Sms från CillaN. Fika på stan, jaha...då fick man pallra sig upp iallafall. Tar med min älsklingshund ut på promenix, vi skulle gå den korta rundan idag men när vi kom till stället där vi i normala fall går (dvs den långa rundan) så satte sig ismael ner och tjurade...han vägrade svänga av och gå den korta rundan. Suckandes fick han som han ville och han skuttade glatt iväg ...ibland är jag snäll.

Glider upp (på mormors cykel) till stan för att möta upp mal och cillaN. Det blev en fika på ett gammalt hederligt ställe och därefter en tur på stan. Jag var på jakt efter en skinnjacka men fan va dyra de är, 1600 spänn skulle de ha ...MEN, jag har nämligen en plan på att ta med mamma på stan någon dag, det funkar alltid om man inte vill spendera egna pengar...höhö.

På tal om jackor så gick jag och cilla och drev med varandra om varenda ful jacka på stan idag, dom gångerna vi inte dansade till musiken i affärerna vill säga. Inne på Åhlens stannar cilla och snappar åt sig den fulaste jacka jag skådat.
- Titta charlotte, höhöhöh...vilken jävla jacka. Vrålar cilla
- Ja förfan, norrland nästa eller? svarar jag
Det vi var ovetande om för stunden var att en tjej stod och prövade en likadan jacka bara någon meter bakom oss. Det var cilla som upptäckte det eftersom flickan lite besviket kollat på oss. Jag försökte oskyldigt kolla på lite tröjor medans cilla fort försvann därifrån. Tror inte att dendär tjejen köper jackan...


Ja och nu skulle jag ha en bild här igen men det går ju inte att ladda upp bilder, buhuuu...föreställ mig, malin och cilla i peruker...:(

Gjorde mitt första köp på systembolaget idag också. wwieehho va cool jag är ! Suttatde typ in legetimationen i pannan på kassörskan som inte ens frågade mig om ett i början...ser jag så jävla vuxen ut? hmm...
Tydligen!

Ikväll ska jag vara hemma och mysa med mammsen och pappsen. Hoppas det finns ngt bra att titta på också, men först löpning inne på gymmet och lite styrka på det.

Helgen har börjat!
Vill också gratta min vän Matilda som fyller 20 år idag. Tiden går fort...partajj imorgon yes.

PUSS PÅ ER
 


RSS 2.0