Fyfan...:/

Jag mår inte bra idag. Det blev för mycket igår, jag ska inte dricka alkohol på mycket mycket länge nu...jag lovar :/
FY FY FY FY FAN.


Även fast det inte är lika roligt idag så var det jätteroligt igår, men det är alltid så när man är med Linda. Vi började på Pitchers där vi även körde All In med diverse drinkar. Vi snackade en massa strunt och skit innan vi på ostadiga ben begav oss till Frimis. Därinne på Frimis blev jag kär. Japp jag är kär så det pirrar i hela magen när jag ser karln....haha ne så är det väl kanske inte riktigt. Men ...vilken goding.
Ja, jag snackar om en av frimis bartendrar....det är ögongodis för mig. Han är så söt så jag vetinte vad jag ska ta vägen ! Hädanefter vet jag vilken bar jag alltid ska gå till när jag är på frimis. Det var nog tack vare honom som vi blev så fulla eftersom han ständigt serverade oss drinkar och vi hade någon slags förtur i barkön.

På tal om det så måste jag berätta om en rolig grej som hände igår just när jag skulle beställa kvällens förmodligen 7.e drink. Det var tjockt i baren så jag gick till kanten och ställde mig helt ensam vid sidan om, i hopp om att min drömprins i baren skulle servera mig...jag orkade inte stå i kö. Då står det två halvfeta paddor (hmm..förlåt tjejer)...och dom börjar direkt snacka skit när dom såg mig ställa mig vid sidan
- Tror hon att hon får något när hon står där? Shit vilken brud...är hon korkad eller.
Sådär höll dom på.... Ja...iallafall. Tror ni inte då att min favvo bartender dissar alla i den normala barkön där paddorna stod också och går bort till mig och serverar mig istället. Ni skulle ha sett paddornas miner, och ni skulle sett min blick när jag glatt skuttade iväg med mitt.
Gå och dränk er i någon damm eller något äckliga tjejer. I ER !
Mohahaha, det är så jag jobbar.

Resten av kvällen spårade. Kvällens roligaste var nog när en kille med högre alkoholhalt i kroppen än vad jag då hade ramlar bakåt rätt in i en snöhög....det var det bästa jag har sett på länge ;)

Men ja, idag mår jag pisspannkaka....usch.

Nu ska jag spana in lite fotboll.

PUSSSSS


Lördag

Och jag är slutkörd. Såhär brukar det inte vara, jag brukar ju gå ut på lördagar men istället sitter jag här trött och lite halvbakis. Sitter och funderar på om jag ska börja om på nytt och köra en kväll till i alkoholens tecken, linda kommer ju hem från stockholm ikväll liksom....hm jag ska fundera lite på det.

Annars var gårdagen lyckad. Det blev lite mycket eftersom jag har minnesluckor från majoriteten av kvällen. Det är inte helt 100 när man tror att man är på strömpis men står och dansar på satin, vi stod ju i kö till strömpis? Eller när man glider fram till ett gäng döva och börjar dra till med sina numera halvtaskiga teckenspråkskunskaper, i tro om man att verkligen kan snacka.  Jag kunde ju i princip flytande teckspråk förut men nu stod jag mest där och fick bokstavera alla bokstäver. Men dom döva snubbarna var skitglada, även fast dom nog inte förstod vissa av mina handrörelser.

Så vipps var klockan två och jag och Mr.D drog oss till grillkorner (heter det så?)skitsamma....vi köpte pizza som vi tog med oss hem och slukade.
Det var en bra kväll.


Idag kom jag hem runt 2 tiden och sedan har jag sovit hela dagen. Ätit har jag också gjort, sovit och ätit. Sen har jag förgäves försökt att pigga upp min bakis lillebror som har legat i sängen hela dagen och varit nere för någonting jag inte har vetskap om. Men jag jobbar på det...

Men jag vetinte riktigt ikväll. Men det lutar nog åt att köra på´t igen....ja säger som min älskade vän emelie i london skrev till mig idag:
- Du lever bara en gång, och du är 20 år. Lev livet!

Jag saknar henne en massa. Hon är typ min personliga rådgivare....hon kommer alltid med en massa bra saker att säga, dendär tjejen är verkligen någonting extra ;)



emelie zetterlund kom hem snart va ?


Pussssss





Förändring...

Jag kan inte hålla på såhär. Det funkar inte, jag måste glömma och se framåt....inte stanna kvar i det som redan varit. Om det blir vi så blir det vi i framtiden, men det styr inte jag över.
Undrar vem som gör de egentligen?


Idag har jag haft en kanondag med pernilla och linnea. Nu ska jag snart iväg och springa milen på löpbandet innan jag ger mig iväg till cilla och pimplar vin.

Mamma står och svär i köket för att hon inte får upp julgardinerna, och jag sitter här med en trött hund liggandes vid mina fötter. Fick lämna honom hos mormor idag för jag klarade inte av att se hans ledsna ögon när jag skulle gå, mitt lilla hjärta.

Vad skulle jag göra utan alla mina underbara vänner! Tack för att ni finns <3


<3

Puss och ha en mysig fredag



Usch..:/

Det är inte roligt att få höra dåliga nyheter från vänner man verkligen tycker om. Livet är rätt hårt ibland, men man måste fortsätta vara positiv. Det har jag lärt mig den senaste tiden, eller det har min vän lärt mig den senaste tiden. För även om nyheterna inte alltid är goda, så får man göra det bästa av situationen och se framåt.
<3

Idag vaknade jag vid 9 av att en gubbe skulle komma och kika på våran värmepanna som är ur funktion. Jävla kalla sverigeväder, slår ut våran värmekälla också...inte okej. Men nu är den fixad, och nu kan man kanske lägga sig i ett efterlängtad varmt bad igen. Mmmm..skulle sitta fint det.

Sedan "cyklade" jag iväg till stan, men jag hade mest benen släpandes längs marken då det är så halt ute och jag kunde vurpa i vilken sekund som helst. Det gjorde jag inte tack och lov men det tog mig ungefär 40 minuter att ta mig in, det brukar normalt ta mig 15.
Jaja, väl där så mötte jag upp mina två favoriter Zara och wilmer.

Här är dom, världens bästa vän med väldens bästa bebis :)

Vi gick förbi hårsalongen där jag fick träffa julia som jag inte träffat på över ett år. Vi kollade in lite extensions och färger då jag ska få långt hår igen den 29 december. Åhhh...jag är så glad. Har tjatat på pappa länge nu och tillslut gav han med dig, höhö ;) Lagom till nyår med den långa håret.

Sedan strosade vi runt på stan en stund innan vi köpte med oss mat och käkade hos zara. Efter det mötte jag upp mamma och vi tog en fika på arbetsförmedlingen där hon jobbar. Lilla mammsen, hon är för go. Fick som vanligt gå runt och hälsa på alla mammas jobbarkompisar då hon själv säger att hon är sååå stolt över att visa upp mig. Kan ju extraknäcka som staty och stå där och se glad ut föreslog jag....det fick jag då inte sa mamma.

Ikväll har jag inte gjort mycket. Drar ut på tiden eftersom jag inte vill ut och springa, jag orkar inte...med innerst inne så vet jag hur skönt det kommer kännas efteråt. Så jag får ge mig ut snart iallafall....usch :/

Helgen då? Jo imorgon ska jag på fest med en massa LANTMÄTARE och INGENJÖRER, hur lyckas jag? Cilla och Malin ska också med...det är våran kompis som själv jobbar som lantmätare och bjöd med oss. Detta kan bli kul. Ska supa lantmätarna ink mig själv under bordet. Och eftersom vi ska ut en fredag så får jag pallra mig till strömpis framåt småtimmarna med alla små 92 or och trakassera min bror som kommer vara där.
Haha va roligt !

Nej, nu ska jag snart ge mig iväg och springa/åka skridskor ute....samt frysa ihjäl :(

PUSSSSSSSSSSSSS


Haha

Tycker att det är lite småroligt när jag kollar statistiken på bloggen att ni fortfarande hänger i och läser. Ni måste läsa inlägg om och om igen....men nu ska ni fått ett nytt inlägg att glo igenom. Det är ni värda ;)

Kan ju börja med att säga att jag HATAR äckliga Sverige och vetinte hur länge jag klarar av att vara kvar här längre. Det är mörkt majoriteten av tiden just nu vilket gör att jag blir deprimerad och ska snart anmäla mig till någon form av ljusterapi för detta håller inte längre. Sen att det är så fruktansvärt kallt ute gör ju inte saken bättre, och äckligt jävla halt ute.
Nej hörrni, bättre va det för ett år sedan när man var i landet Down Under och levde livet. Varför går tiden så fort? Seriöst...jag hinner inte med.
Hade ett långt och välbehövligt snack idag med min kära mor om allting mellan himmel och jord. Mamma är den enda person som förstår sig på mig, vetinte vad jag skulle göra utan henne.

Annars så går jag runt och saknar min man borta i Australien. Jag blir tokig! Jag visste att det skulle bli svårt, men inte såhär svårt. Jag saknar honom så fruktansvärt mycket och det blir bara värre ju längre tiden går, man skulle ju kunna tänka sig att det kanske skulle bli lättare...men icke. Om allt går endligt planerna så är jag tillbaka hos honom i september nästa år, men mycket hinner ju ändras innan det. Jag varken ut eller in just nu. Jag saknar honom för mycket för mitt eget bästa. Jag har svårt för att träffa andra, jag vill inte...men jag försöker. Jag får inte bli låst såhär, jag är bara 20....och kan inte falla för en man på andra sidan jorden. Det går bara inte ! Om det ska bli vi tillslut så blir det vi ...men det får ödet bestämma.

Annars så har jag snackat med mitt andra ex från australien. Han har träffat en ny tjej nu och verkar må jättebra och jag är så glad för honom. Hans liv flyter på vilket inte mitt gör just nu.

Jag känner mig verkligen låst. Känner inte igen mig själv nuförtiden, jag måste ta tag i allting om jag ska vara den Charlotte jag verkligen är. Men det är svårt.

Jaja. Om en månad får jag iallafall nya extensions också....jippie :D Långt hår igen, jag har saknat det.



Nu är jag halvdöd. Sprang inne på gymmet idag men det gick inte såbra, darrade i hela kroppen och var helt ur form. Nya tag imorgon.

PUSS KRAM


Det är halt ute :(

Det fick jag uppleva ikväll när jag mot mina föräldrars önskan begav mig ut och sprang på landsvägen.
Pappa: - Du är som du var när du var liten. Trotsar allt och gör helt precis tvärtom vad normala människor skulle göra.
Jag: - Vad menar du nu?
Pappa:- Ja, du springer oftast inne på gymmet. Men så får du får dig att du ska ut och springa utomhus när det är mörkt och halt ute...istället för att springa inne på gymmet där det är säkert.

Fast så är det ju inte riktigt. Jag älskar att springa utomhus, fast ikväll var det kanske inte såbra att göra det eftersom det i princip var att springa på is. Men men...jag klarade mig utan att halka och slå mig även fast det var nära ett par gånger.

Idag har jag hunnit med att köra igen, plus att jobba lite. Sen har jag varit förbi zara en stund innan jag kom hem och däckade i sängen...4 timmar sov jag. Det är ju inte konstigt att jag inte kan sova sen på nätterna :( Får skylla mig själv...

Imorgon är det fredag, veckorna går så snabbt. Har inga speciella planer inför helgen, ska träffa matilda och bara ta det lugnt...om jag inte bli ivägsläpad ut någonstans vilket ofta händer när jag skriker att jag absolut inte ska ut. Dean brukade säga att jag inte hade någon egen självkontroll när det gäller utgångar, han tyckte att om jag bestämt mig för att vara hemma en kväll så skulle jag vara det också...även om folk tjatade. Kanske har han rätt. Men det är en del av mig, jag är för snäll helt enkelt ibland och vill inte göra folk ledsna...och då säger jag ja istället för att egentligen säga nej.
Ojdå där blev lite lite djupa ikväll också.


Här är jag i Mallorca med 4 coca cola.
Kör med lite vintertema nu tänkte jag ;) Hehe, nee...inte kul.

Hejdå
Puss
Kram
Sean Banan


So I think its time for us to have a toast

Hej mina trogna läsare som trots att jag inte skriver något fortfarande är inne och kikar, en puss till er alla :) hihi!

Jag lever. Men ikväll är jag slut, jag är körd....det blev det stenhårt pass på gymmet idag med 6 km löpning och styrka efter det. Armarna får sig några omgångar nu vilket ger resultat. Jag strävar inte efter att få några biffarmar direkt, det tycker jag inte är så värst snyggt..men lite muskler vill jag allt ha, lagom är bäst :)

Annars är jag överlycklig över snön som har kommit. Efter ett år i Australien så har man saknat snön och denhär julkänslan som smyger sig på. Var och julshoppade lite idag med zara och bebis wilmer, det är så mysigt att spatsera omrking i affärer och se alla tomtar och annat julpynt.
Minns förra julafton. Jag hade fått ett stort paket av familjen med pepparkakor, en julduk och en stor låda med svenskt godis...sen gick jag och cilla och åt Fish n chips inne istan. Ingen vidare julstämmning där inte...;)

Övningskörde även idag i halkan. Innan jag gav mig iväg skrek jag till peter:
- jadu dethär kan ju sluta hursomhelst.
Peter tittade lite osäkert på mig och frågade om jag kört i snö och halka någongång.
jag: -Nee-edåå....men detta ska bli kul.

Peter kollade nog om han hade bältet på sig en extra gång innan det bar iväg. Men det gick bra och jag fick tillochmed beröm för mitt körande i snön, haha de ni ;)
Jag har också käkat lunch med mamma och zara idag på stan, och återvände senare till samma ställe för att ta en kopp kaffe med malin och cilla :) Mysigt!



Dagens negativa händelse är väl att jag står och väntar på en bussjävel i 20 minuter frysandes och bitter, men den kom aldrig. Fick ta en annan buss och gå en bit hem....länstrafiken skämmes.

Nu sitter jag och väntar på att mitt hår ska torka. Kör med mitt naturliga lockiga hår ett tag nu eftersom det iallafall blir lockigt när jag går ut i snöovädret....bättre vare när jag hade extensions, då höll sig allting på plats ;)

Puss kram godnatt




Min hals :(

Gör ont som bara den, och febern har valt att besöka mig också...som om inte gårdagens bakfylla vore nog. Nu kan väll någon skicka hit lite choklad och en kopp te, helst en bra film också....det behöver en sjukling som jag.

Så idag har jag gjort...hmm..låt mig se, NADA! Tog en promenad med ismael och höll på att falla ihop på vägen hem...jag mådde inte alls bra men hunden måste ju gå ut och göra sitt också. Han var väldigt gosig idag min sötnos och låg tätt intill mig i sängen idag när vi sov...min lilla gosunge :)

Annars har jag inte gjort mycket mer idag. Har gratulerat mitt ex på andra sidan jordklotet på hans 26 årsdag, det blev ett ganska långt samtal och jag börjar få det svårare att höra vad han säger pga av hans aussiedialekt...den som satt så fint när jag bodde där. Kan inte förstå att det var ett år sedan jag, jimmy och alla hans kompisar firade hans födelsdag på ett av Brisbanes finaste hotell. Och det spårade.....
Saknar honom och hela Brisbane. Usch...:/

Har inte något mer att berätta nu.
Ska titta på någon film...knarka alvedon och strepsil innan jag kan lägga mig.

Sovgott


RSS 2.0