Fan va jag är dålig....

....på att hålla den här bloggen vid liv alltså.
Det var bättre förr då min vapendragare Emelie också var med och förgyllde pappaistan, jag körde på bra där ett tag solo...sedan har det bara dalat neråt. Australienbloggen gick ju bra, men då var jag ju tvungen att skriva så att människor visste att jag var vid liv.

Men det förvånar mig alltid lika mycket varje gång att även fast jag inte skrivit på jättelänge så besöker ni endå bloggfan, så nu ska ni få lite nytt att läsa tänkte jag :)

Kan ju börja med att säga att jag snart har körkortet i min hand, jag kan klassa mig som en självständig bilförare. Peter tyckte jag var jätteduktig idag, och slängde på mig en massa beröm...och jag kände mig som Schumacher bakom ratten idag, fast lite bättre ;)

Peter tyckte också att vi skulle åka in och tanka idag, och jag belv undervisad i hur jag skulle fylla i biljävlen med bensin...jag stod mest och babblde om hur orolig jag var för att allting skulle börja brinna och explodera och tog inte in någonting...tanka kommer aldrig vara min grej- jag väntar påatt den eldrivna bilen ska slå igenom ;)

Sedan tog jag min fina cykel upp till stan och träffade Mal och Cillan för en lunch på Hälls. Malin skrattade så hon inte fick luft vid kassan när jag föreslog att jag skulle köpa en hel tårta och äta upp (var det ens kul?), Cilla stod mest och var bekymrad över att dom stavat grillad med ett l alltså grilad...dagens I-landsproblem?

Jaja, efter att malin skrattat klart och när Cilla kommit över det felstavde ordet så slog vid oss ner och fick även besök av Maria. Sen kom Johanna också med hennes lilla nyfödda dotter Felicia och jag var såld. Jag satt och kollade på det lilla underverket hela tiden och för första gången på länge så fick jag en enorm längtan efter att skaffa barn.

Den avtog dock en stund när Johanna berättade om förlossningen, men kom tillbaka igen när ytterligare två små barn med deras mammor kommer in. Det var barn överallt och jag var för en sekund inne på att gå rätt ut på gatan, hitta första snyggaste karl och fråga om han ville bli pappa till mitt barn.

Fast efter ett tag så avtog även min längtan efter barn då jag kom ner på jorden igen. Ska jag skaffa barn? Stackars unge...det får vänta några år :)

Ikväll var jag en sväng på gymmet. Sprang 8 km och körde styrka...råkade skämma ut mig igen.

Eller, grejen var väl den att det inte var mitt fel egentligen.
Men jag satt och gjorde en benövning då grejen som håller fast tyngderna plötsligt lossnar och flyger i all världens fart rakt upp i luften. Det blir en jävla smäll då alla vikterna åkte ner på marken, och dendär grejen for ner på en killes huvud. Hahahaha, jag kunde inte låta bli att skratta när jag såg hans reaktion...

Den andra killen brevid mig på den andra maskinen blev mest rädd för ljudet när vikterna åkte till marken och han hoppade till och skrek till som en tjej. Då brast det för mig, det blev för mycket...och skattade så jag avled, vilket killen brevid ockdå gjorde när han återhämtat sig från chocken.
Haha, så kul kan man ha på gymmet.

Nu ska jag snart sova. Imorgon är det plugg som gäller och senare på kvällen ska jag till Olearys med Emelie och snacka en massa skit som bara vi kan göra.

PUSSKRAM


Emelie, jag och en ölburk...sommaren 08, vilka tider !


RSS 2.0